Leergang Amersfoort, zaterdag 30 september

Leergang Amersfoort, zaterdag 30 september

We verzamelen om 10.00-10.30 in de hal van het centraal station van Amersfoort. Hier is een toilet en consumptiemogelijkheden voor eigen rekening aanwezig. Ervaren docent Cees van der Linden (mobielnummer 06 4498 9594) leidt u deze dag langs het basissortiment in het  park rondom het oude centrum van Amersfoort. (Plantsoen-oost, Plantsoen-noord, Plantsoen-west en het Burgemeester Brouwerplantsoen. Tijdens deze leergang worden ca. 130 gewassen besproken. We lopen van het station naar de hoek Molenstraat/Stadsring, waar de feitelijke leergang begint. Voor “eigenvervoerders-met-TomTom”: afstemmen op het adres Van Asch van Wijckstraat 55. Dit is het adres van de parkeergarage Argis. Daarbuiten is weinig parkeergelegenheid.

Een eenvoudige lunch voor eigen rekening is mogelijk halverwege de rondgang. Hier rekent u ook de deelnamekosten van €10 af met de excursieleider.
Einde leergang uiterlijk 16.00 uur bij het centraal station voor de terugreis. Aanmelden voor de leergang op de website van de NDV.

Geef een reactie