Jaarprogramma

NDV Excursie en activiteitenprogramma 2021
Ook in 2021 nodigt de activiteitencommissie je weer van harte uit deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten.

Suggesties?
Mocht je een dendrologisch interessante locatie weten dan horen wij dat graag. Dat kan via het contactformulier of rechtstreeks via de mail naar één van de leden van de activiteitencommissie.

Opgeven voor activiteiten
Aanmelden voor de activiteiten vindt bij voorkeur plaats via de website, heb je geen beschikking over een computer dan kun je een (brief)kaart naar de 2e secretaris sturen. Een week voor de betreffende dag krijgt iedereen waarvan een e-mailadres bekend is een herinnering, ook zij die zich reeds hebben opgegeven.

Eigen bijdrage
Voor een enkele activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd voor zaalhuur, catering of toegang. Aan de leden die zich hebben aangemeld voor zo’n activiteit en zich niet tijdig afmelden als ze niet kunnen komen worden de kosten in rekening gebracht. Tijdig afmelden kan dit voorkomen. De plaats kan dan door een ander lid worden ingenomen.

KVBC en introducés
Alle activiteiten staan open voor de leden van de NDV en de KVBC. Indien er ruimte is zijn introducés welkom. Maximaal twee keer kan een introducé mee naar een excursie of activiteit. Daarna verwachten en hopen we dat hij/zij NDV (gezins)lid wordt.

Veranderingen in de planning
Omdat een planning over een jaar soms onverwachte obstakels oplevert kunnen sommige details nog veranderen. Bekijk regelmatig de website. Daar houden we je zo actueel mogelijk op de hoogte.

Excursies en activiteiten in 2022
Excursies

22 jan Sortimentsdag Boskoop
.. febr Uitgestelde Najaarsbijeenkomst (datum volgt)
5 mrt ALV Driebergen
3 apr Magnoliadag Ossendrecht en Arboretum de Hertgang
21 mei Gemeente Hoogeveen
23 juni Excursie Nationaal Bomenmuseum
30 juli, 1 en 2 juli Kampeerweekend
25/26/27 aug Zomerexcursie
17 sept Excursie Gemeente Nijmegen
15 okt Excursie Zuiderpark en Westbroekpark
19 nov Najaarsbijeenkomst
Leergangen
7 mei Amsterdam, docent Johan Mullenders
11 jun Wijk bij Duurstede, docent Hylke Pander
2 juli Haarlem, docent Cees van der Linden
1 okt Geldrop, docent Cees van der Linden

Geïnteresseerd in activiteiten die in het verleden zijn georganiseerd? Bekijk het archief en de verslagen van reeds georganiseerde activiteiten.