Jaarprogramma

NDV Excursie en activiteitenprogramma 2018
Ook in 2018 nodigt de excursie commissie je weer van harte uit deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten. Dit jaar zal onder andere de nadruk liggen op het bezoeken van delen van het land waar we al geruime tijd niet geweest zijn.

Suggesties?
Mocht je een dendrologisch interessante locatie weten dan horen wij dat graag. Dat kan via het contactformulier of rechtstreeks via de mail naar één van de leden van de activiteitencommissie.

Opgeven voor excursies en activiteiten
Aanmelden voor de excursies vindt bij voorkeur plaats via de website, heb je geen beschikking over een computer dan kun je een (brief)kaart naar de 2e secretaris sturen. Een week voor de betreffende dag krijgt iedereen waarvan een e-mailadres bekend is een herinnering, ook zij die zich reeds hebben opgegeven.

Eigen bijdrage
Voor een enkele excursie/activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd voor zaalhuur, catering of toegang. Aan de leden die zich hebben aangemeld voor zo’n activiteit en zich niet tijdig afmelden als ze niet kunnen komen worden de kosten in rekening gebracht. Tijdig afmelden kan dit voorkomen; de plaats kan dan door een ander lid worden ingenomen.

KVBC en introducés
Alle excursies en activiteiten staan open voor de leden van de NDV en de KVBC. Indien er ruimte is zijn introducés welkom. Maximaal twee keer kan een introducé mee naar een excursie of activiteit. Daarna verwachten en hopen we dat hij/zij NDV (gezins)lid wordt.

Veranderingen in de planning
Omdat een planning over een jaar soms onverwachte obstakels oplevert kunnen sommige details nog veranderen. Bekijk regelmatig de website. Daar houden we je zo actueel mogelijk op de hoogte.

Excursies en activiteiten 2018

Zaterdag 13 oktober
Singraven en omgeving
Meer informatie

Zaterdag 17 november
Najaarsbijeenkomst Wageningen
Meer informatie

Excursies en activiteiten 2019
Meer informatie

Zaterdag 19 januari
Sortimentsdag
Meer informatie

 

Activiteiten die al geweest zijn in 2018

Zaterdag 20 januari 2018
Sortimentsdag
Meer informatie

Donderdag 15 februari
Houtdag op Larenstein
Meer informatie

Zaterdag 10 maart
Algemene leden vergadering
Meer informatie

Donderdag 12 april
Dendrologendag
Meer informatie

Zondag 13 mei
Dagexcursie Haren en  Eenrum (Notoarestoen)
meer informatie

Zaterdag 23 juni
Dagexcursie Belgische grensstreek
Meer informatie

29 juni t/m 1 juli
Kampeerweekend België
Meer informatie

22 t/m 25 aug.
Zomerexcursie Noord-Frankrijk
Meer informatie

Zaterdag 15 september
Winterswijk Lindenarboretum + omgeving
Meer informatie

Geïnteresseerd in activiteiten die in het verleden zijn georganiseerd? Bekijk het archief en de verslagen van reeds georganiseerde activiteiten.