Jaarprogramma

NDV Excursie en activiteitenprogramma 2017
Ook in 2017 nodigt de excursie commissie je weer van harte uit deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten. Dit jaar zal onder andere de nadruk liggen op het bezoeken van delen van het land waar we al geruime tijd niet geweest zijn.

Suggesties?
Mocht je een dendrologisch interessante locatie weten dan horen wij dat graag. Dat kan via het contactformulier of rechtstreeks via de mail naar één van de leden van de activiteitencommissie.

Opgeven voor excursies en activiteiten
Aanmelden voor de excursies vindt bij voorkeur plaats via de website, heb je geen beschikking over een computer dan kun je een (brief)kaart naar de 2e secretaris sturen. Een week voor de betreffende dag krijgt iedereen waarvan een e-mailadres bekend is een herinnering, ook zij die zich reeds hebben opgegeven.

Eigen bijdrage
Voor een enkele excursie/activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd voor zaalhuur, catering of toegang. Aan de leden die zich hebben aangemeld voor zo’n activiteit en zich niet tijdig afmelden als ze niet kunnen komen worden de kosten in rekening gebracht. Tijdig afmelden kan dit voorkomen; de plaats kan dan door een ander lid worden ingenomen.

KVBC en introducés
Alle excursies en activiteiten staan open voor de leden van de NDV en de KVBC. Indien er ruimte is zijn introducés welkom. Maximaal twee keer kan een introducé mee naar een excursie of activiteit. Daarna verwachten en hopen we dat hij/zij NDV (gezins)lid wordt.

Veranderingen in de planning
Omdat een planning over een jaar soms onverwachte obstakels oplevert kunnen sommige details nog veranderen. Bekijk regelmatig de website. Daar houden we je zo actueel mogelijk op de hoogte.

Excursies en activiteiten 2017

Zaterdag 14 oktober 2017
Dagexcursie Landgoed Tennax en arboretum Wiecher Huisman
Meer informatie

Zaterdag 18 november 2017
Najaarsbijeenkomst Wageningen
Meer informatie

In de loop van 2017 zal de uitgebreide informatie van de excursies via de Arbor Vitae en op de website kenbaar worden gemaakt.

Geïnteresseerd in activiteiten die in het verleden zijn georganiseerd? Bekijk het archief en de verslagen van reeds georganiseerde activiteiten.

Activiteiten die al geweest zijn in 2017:

Zaterdag 21 januari 2017
Sortimentsdag, Boskoop
Meer informatie

Zaterdag 11 maart 2017
Algemene Ledenvergadering (ALV), Driebergen
Meer informatie

Zaterdag 22 april 2017
Dagexcursie Limburg
Meer informatie

Zaterdag 29 april
Arboretum Oostereng en Belmonte Arboretum Wageningen
Meer informatie

Zondag 11 juni 2017
Beemster arboretum, Zuidoostbeemster
Meer informatie

Zondag 16 juli – vrijdag 21 juli 2017
Kampeerweek Engeland
Meer informatie

Donderdag 24 – zaterdag 26 augustus 2017
Zomerexcursie Drielandenpunt
Meer informatie

Donderdag 14 september 2017
Dendrologendag Populus
Meer informatie