Dendroflora

Dendroflora 2014Dendroflora wordt jaarlijks uitgegeven samen met de KVBC. Het bevat een keur aan praktische tot semi-wetenschappelijke artikelen over houtige gewassen en vaste planten. Onderwerpen zijn: keuringen van nieuwe planten, resultaten van sortimentsproeven, Nederlandse Plantencollecties en naamgeving en gebruikswaarde van planten.

Het maken van een goede sortimentskeuze voor “de juiste plant op juiste plaats” is een belangrijke doelstelling.

Het blad is Nederlandstalig, maar elk artikel is voorzien van een Engelstalige samenvatting, waarmee het blad ook in het buitenland waardevol is en bekendheid geniet.

Inhoudsopgave en samenvattingen van vorige nummers
Op de website van Dendroflora kun je gedetailleerde informatie vinden.

Voorbeeldartikel
Klik hier om het voorbeeldartikel te bekijken over Caryopteris (sortimentsonderzoek en keuringsrapport).

Losse exemplaren
Losse exemplaren kunnen worden aangevraagd/besteld bij leena.salminen(@)dendrologie.nl. Je ontvangt van ons bericht of het gewenste exemplaar nog leverbaar is en zo ja, hoe je deze kunt bestellen.

Advertenties
In de redactieformule is ook opgenomen dat er ruimte is voor advertenties, waarbij vastgesteld is dat er geen advertentie op de omslag (achterzijde) zal komen.

Prijsindicatie advertenties 2015:
• 1/1 pagina: € 750,00
• 1/2 pagina: € 400,00
• 1/4 pagina: € 250,00

De advertenties dienen in drukklare pdf of als InDesign-document aangeleverd te worden. Er is ruimte voor vijf advertenties, dus alleen de eerste vijf toezeggingen kunnen worden geplaatst.
Interesse? Neem dan contact op met hoofdredacteur Ronald Houtman.