Aanmeldformulier scholing

Heb je interesse in één van de cursussen, dan kun je je aanmelden voor het cursusjaar 2022.

Wil je meer informatie over cursussen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina en kies de categorie cursussen/scholing.

Als er niets wijzigt aan de omstandigheden, starten we (wederom) met een beperkte groep cursisten in het voorjaar van 2022. Degenen die vorig jaar de cursus uit hebben moeten stellen, krijgen hierbij voorrang. Overige cursisten plaatsen we dan op volgorde van aanmelding op de wachtlijst. Óf de cursus daadwerkelijk door kan gaan en hoeveel cursisten we exact kunnen plaatsen is afhankelijk van de (corona)omstandigheden die in het voorjaar van 2022 gelden. Als je je inschrijft word je op de hoogte gehouden.

Cursusdata
De cursussen starten -onder voorbehoud- in maart 2022.
De A-cursus wordt gegeven in Amsterdam op woensdagavonden. Klik hier voor een overzicht met alle data.
De B-cursus wordt gegeven in Utrecht (plus evt. excursies) op donderdagavonden en een aantal zaterdagen (exacte data volgen).
Let op: de C-cursus wordt in 2022 niet gegeven.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor definitieve aanvangsdatum kun je kosteloos schriftelijk annuleren. Bij latere annulering zijn wij helaas genoodzaakt een deel van het cursusgeld in rekening te brengen, als er geen vervanger gevonden wordt. Bij annulering na start van de cursus is het volledige cursusgeld en cursusmateriaal verschuldigd.

Let op! De A-cursus Amsterdam zit vol. U kunt zich wel aanmelden maar dat is dan voor 2023.

  Ik meld mij aan voor de volgende cursus of leergang:*
  Basiscursus: Inleiding tot de Dendrologie A (2023)Gevorderdencursus Dendrologie B (2022)

  Naam*

  Privéadres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  Geboortedatum*

  E-mail*

  Momenteel lid van de NDV?
  JaNee

  Bedrijf/instelling

  Bericht (indien van toepassing, graag hier contactgegevens bedrijf vermelden)

  Geef je de NDV toestemming om jouw gegevens zoals naam, plaats, telefoonnummer en e-mailadres, te plaatsen op de deelnemerslijst van desbetreffende activiteit of cursus? Deze gegevens zijn alleen ter inzage voor NDV-leden na inloggen met wachtwoord. Zie ook de privacy policy onder aan de pagina.*
  JaNee