Aanmeldformulier scholing

Heb je interesse in één van de cursussen? Dan kun je je hieronder aanmelden. Wil je meer informatie over cursussen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina en kies de categorie cursussen/scholing.

Voor alle drie aangeboden cursussen geldt dat deze vol zitten. U kunt zich wel inschrijven als geïnteresseerde, u komt dan op de reservelijst en heeft ook voorrang voor het cursusjaar 2025. Dus inschrijven is altijd gewenst.

Cursusdata
De nieuwe cursussen starten -onder voorbehoud- in maart 2024.
De A-cursus wordt gegeven in Amsterdam op donderdagavonden. (A-curus 2024 vol, inschrijving is mogelijk maar op reservelijst)
De B-cursus wordt gegeven in Utrecht (plus evt. excursies) op donderdagavonden en een aantal zaterdagen.
De C cursus wordt vijfmaal in Von Gimborn te Doorn gegeven en eenmaal in Belmonte te Wageningen.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor definitieve aanvangsdatum kun je kosteloos schriftelijk annuleren. Bij latere annulering zijn wij helaas genoodzaakt een deel van het cursusgeld in rekening te brengen, als er geen vervanger gevonden wordt. Bij annulering na start van de cursus is het volledige cursusgeld en cursusmateriaal verschuldigd.

  Ik meld mij aan voor de volgende cursus of leergang:*
  Basiscursus: Inleiding tot de Dendrologie A (2024)Gevorderdencursus Dendrologie B (2024)Gevorderdencursus Dendrologie C (2024)

  Naam*

  Privéadres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  E-mail*

  Momenteel lid van de NDV?
  JaNee

  Bedrijf/instelling

  Bericht (indien van toepassing, graag hier contactgegevens bedrijf vermelden)

  Geef je de NDV toestemming om jouw gegevens zoals naam, plaats, telefoonnummer en e-mailadres, te plaatsen op de deelnemerslijst van desbetreffende activiteit of cursus? Deze gegevens zijn alleen ter inzage voor NDV-leden na inloggen met wachtwoord. Zie ook de privacy policy onder aan de pagina.*
  JaNee