Floriade, donderdag 1 september 2022

Excursie naar de Floriade op donderdag 1 september onder leiding van Jaap Smit

De Floriade heeft voor ons heel veel te bieden; de negatieve publiciteit weerhoudt mensen onterecht van een bezoek. Zo is er een bomencollectie van 650 soorten en cultivars aangeplant volgens alfabetische volgorde in de rechthoekige indeling van het terrein. Met alle planten benaamd mag dit terecht een Arboretum genoemd worden. Daarnaast zijn er nog tal van andere hoogtepunten te bezoeken, waarvan jullie “een top tien van Jaap’ ontvangen om zelf die dag te bezoeken; Jaap is al jaren heel intensief bij het Arboretum en andere onderdelen van de Floriade betrokken en stuurt nu het onderhoud van het park aan.

Jaap zal ons om 09.30 uur ontvangen bij de Westingang (Weerwater-ingang) en in een uur met een PowerPoint informeren over de achtergronden van de Floriade.
Daarna leidt hij ons een uur rond op het terrein en kun je de rest van de dag zelf genieten van al het moois op de Floriade.
Tijdens het programma biedt de NDV je een drankje en wat lekkers aan.
Lunch en drinken zelf meenemen of ter plaatse kopen.

Graag willen we je vragen zelf aan te melden online bij de Floriade en een ticket te kopen: www.Floriade Heb je een seizoenkaart dan kun je gratis naar binnen. Verder zijn er allerlei kortingen mogelijk als je eerder geweest bent of via acties van het bedrijfsleven. Aantal deelnemers is maximaal 35, dus meld je vandaag nog aan op de website.
Zie verder tips voor de reis naar de Floriade:  https://floriade.com/nl/bereikbaarheid

Kom je met de trein dan kun je bij de NS een fiets reserveren voor €4,50 per dag.
Kom je met de auto dan kun je in de buurt van  de Floriade parkeren en vervolgens is het 1 km lopen naar de Westingang van het floriade terrein. Eén week voor 1 september krijg je per mail bericht over het parkeren op korte afstand va de Floriade

Profiteer nu van € 10 korting op de entreetickets.
Ga naar www.floriade.com/korting en gebruik de volgende code: tuinexpo22
Deze actie is geldig t/m 9 oktober 2022

 

Geef een reactie