Leergang Wijk bij Duurstede, zaterdag 18 juni

Leergang Wijk bij Duurstede, zaterdag 18 juni
We verzamelen om 10.00 bij het huis van docent Hylke Pander, Warande 110, 3961 LE Wijk bij Duurstede. De koffie en thee staat klaar en toiletgebruik is in uiterste nood mogelijk.

Docent Hylke Pander (06 1550 1535) leidt u deze dag langs het gevarieerde basissortiment. We lopen door de wijken de Horden en de Engk, de binnenstad en het Zocher park van kasteel Duurstede. Een zeer gevarieerde wandeling langs cultuurhistorie, oude stad, rivier en natuurlijk ook de kenmerkende boomgaarden in het gebied.

Ergens halverwege de dag lunchen we in de binnenstad. Al naar gelang de coronamaatregelen is dat binnen of buiten. De lunch is voor eigen rekening en uiteraard kunt u uw eigen lunch meenemen. Hier rekent u ook de deelnamekosten van €10,- af met de excursieleider.
Einde leergang uiterlijk 16.00 uur bij de startplek van de wandeling.

Het is een wandeling van ongeveer 6 km. Uiteraard bij regen graag een regenjas of plu meenemen. Mocht het door heel slecht weer niet door kunnen gaan dan hoort u dat uiterlijk een dag eerder.

Als u met het openbaar vervoer komt dan stopt bus 41 bij de dichtstbijzijnde bushalte Engdijk, waarna het nog een klein stukje lopen is naar de Warande.

Geef een reactie