Leergang Amersfoort zaterdag 4 september

We verzamelen van 09.45 tot 10.15 uur onder de grote Aesculus hippocastanum voor het NS-Intercitystation van Amersfoort. (buszijde).
Toiletten (d.m.v. munten en/of pinnen) en koffie o.i.d. aanwezig in de hal van het station. Zeer slechte parkeergelegenheid. NS vervoer is aan te raden. De te wandelen route zal hoofdzakelijk gaan door het z.g. Soesterkwartier. De stop is halverwege in Rock City Brewpub, Mijnbouwweg 15, uiteraard in Amersfoort, 033-2022230.
Zelf meegebrachte lunch kan niet binnen genuttigd worden.

Voorwaarden leergangen
Aanmelden kan alleen via de website van de NDV. De minimum deelname is gesteld op 8 personen, de maximale deelname op 15 personen. De kosten bedragen 10 euro per persoon, tijdens de lunchpauze af te rekenen met de groeninstructeur. Als de omstandigheden dit toelaten is er eventueel gelegenheid voor toiletbezoek en/of gezamenlijke lunch in een horecagelegenheid. Anders wordt in de buitenlucht een zelf meegebrachte lunch genuttigd. Verzameltijd van de leergang bij het beginpunt is over het algemeen tussen 09.45 en 10.15 uur, de eindtijd van de leergang ligt rond 15.30 uur. Let wel: het zijn lange wandelingen, daarom is een goede conditie, goed schoeisel en eventuele regenkleding aan te bevelen. Alleen bij een zeer slechte weersvoorspelling wordt de leergang de vrijdag ervoor via e-mail afgeblazen.

Geef een reactie