Leergang Almere, zaterdag 6 juli

Leergang Almere, zaterdag 6 juli

Wij ontmoeten elkaar om tussen 9.30 en 10.00 uur op station Almere-Muziekwijk. Gratis parkeren voor het station waar de leergang ook start. De leergang wordt begeleid door NDV-lid Johan Mullenders.

Bij het station is gelegenheid voor koffie/thee en andere versnaperingen. Toiletbezoek kan in het station zelf.

We starten de wandeling om 10.00 uur vanaf het station en komen af gauw in het Muzenpark waar een fraai assortiment bomen staat. Via het Beatrixpark en J. den Uylpark komen we aan in het centrum van Almere-Stad waar we de lunch nuttigen. Na de lunch lopen we langs het Weerwater via Stedenwijk en Muziekwijk naar het station. Daar sluiten we de leergang af om ongeveer 15.30 uur.

Onderweg komen we een groot assortiment alledaagse, maar ook bijzondere bomen en heesters tegen. De deelnemers krijgen een lijst met plantennamen uitgereikt.

Algemene opmerkingen:
Duur van de leergang is van 10.00 tot ca 15.30 uur. Deelname 10 euro p.p af te rekenen met de begeleider tijdens de lunch. De lunch is voor eigen rekening in cafetaria Nul36 in het centrum van Almere-Stad. Het is ook mogelijk om je eigen brood mee te nemen maar dat mag je niet in het restaurant nuttigen. Het is een wandeling van ongeveer 9 km, zorg voor goed schoeisel.

Johan Mullenders
06-44324426

Geef een reactie