Algemene Leden Vergadering 2014

Op de Algemene Leden Vergadering van 8 maart 2014 trad Anneke van Rhijn af na 15 jaar voortreffelijk penningmeester te zijn geweest. En dat niet alleen. Ze heeft het bestuur van de NDV naar een hoger plan gebracht; professioneler met o.a. een eigentijds gezicht, een nieuwe huisstijl en een beleid voor de toekomst. Het bestuur heeft haar hiervoor bedankt met een erelidmaatschap, waarbij meteen het eerste NDV draagspeldje opgepind werd.

erelidAnneke-1

Verder trad Koos Slob op dezelfde ALV af als secretaris. Ook hij werd natuurlijk hartelijk bedankt voor alle goeds dat hij voor de NDV gedaan heeft. De ad-interim voorzitter Jos Koppen werd nu formeel voorzitter, Roger Bickerstaffe werd secretaris en Harry de Coo werd penningmeester. Een voltallig bestuur dat met frisse moed aan de slag kan.

erelidAnneke-2

Op de overzichtsfoto vlnr: Harry de Coo, Gertrude van der Kleijn, Conny Suijkerbuijk, Anneke van Rhijn, Koos Slob, Jos Koppen, Jaap Smit, Wiecher Huisman en Roger Bickerstaffe. Door het uitzonderlijk mooie weer kon er buiten geluncht worden!

erelidAnneke-2

Het middagprogramma was ook zeer interessant met presentaties van:
Martijn Essers: NDV, wat was en is (diashow!);
Drs. Wilbert Hetterscheid: Moleculair omgaan met Cupressaceae;
Carla Teune: De Leidse Hortus Botanicus: oud maar springlevend;
Ir Ada Wille: Bomen en heesters op begraafplaatsen;
Dirk Slagter: winterkenmerken van houtige gewassen.

Wederom een erg gezellige, leerzame, maar ook vruchtbare dag!