Data leergangen

Leergangen 2020

Voor 2020 staan weer vier leergangen gepland. Op 30 mei Geldrop, het is een leergang o.a. door de Kasteeltuin en de mooi beplante wijk Scandia. 4 juli Haarlem, deze leergang voert via de Bolwerken en de stad naar de Haarlemmer Kweektuin en de Algemene Begraafplaats aan de Kleverlaan. 5 september Zwolle, o.a. door Park Eekhoud, de stadswallen en Park Wezelanden. Als laatste op  3 oktober Woerden.
Alle genoemde leergangen zijn eerder gelopen, maar nu bewust gepland in een ander seizoen. In AV nr. 1 van 2020 volgt een nadere uitwerking van de 2 eerste leergangen, maar u kunt alvast de data noteren.

Voorwaarden: Aanmelden alleen via de site van de NDV. De minimum deelname is gesteld op 8 personen, de maximale deelname op 15 personen. De kosten bedragen 10 euro per persoon, tijdens de lunchpauze af te rekenen met de groeninstructeur. Deze stop wordt ingelast voor toiletbezoek en om eventueel iets, voor eigen rekening, te gebruiken. Het is niet de bedoeling om in de te bezoeken horecagelegenheid uw eigen meegebrachte lunch te gebruiken. Verzameltijd van de leergang bij het beginpunt is over het algemeen tussen 09.45 en 10.15 uur, de eindtijd van de leergang ligt rond 15.30 uur. Uw groeninstructeur is Cees van der Linden (06-190 145 95).
Let wel: Het zijn lange wandelingen, daarom is een goede conditie, goed schoeisel en eventuele regenkleding aan te bevelen. Alleen bij een zeer slechte weersvoorspelling wordt de leergang de vrijdag ervoor via e-mail afgeblazen.

In verband met de voortdurende coronamaatregelen is besloten dit jaar geen leergangen meer te houden. Hopelijk kan dit volgend jaar weer.

1e leergang, zaterdag 30 mei in Geldrop  Afgelast
2e leergang, zaterdag 4 juli in Haarlem  Afgelast
3e leergang, zaterdag 12 september in Zwolle   Afgelast
4e leergang, zaterdag 10 oktober in Woerden Afgelast

Ik meld me aan voor, of heb een vraag over een NDV-cursus of -leergang.

Marrion Hoogenboom
Scholingscoördinator
Bilwijkerweg 10 D
2821 SH Stolwijk
Tel. 06-51 70 30 96
E-mail: marrion.hoogenboom(@)dendrologie.nl

Alle data onder voorbehoud.